Next

Om oss

Haraldssøn - tre generasjoner gjennom 80 år

Haraldssøn sin historie starter med en kontormøbel-fabrikk i 1937. Siden den gang har vi levert kontorinnredning til norsk næringsliv, med et kontinuerlig fokus på det varige, den intelligente designen og løsninger som er tilpasset brukeren og hennes behov.

I dag produserer vi ikke kontormøblene selv, men representerer en rekke av de ledende produsentene i verden. Vi har vært opptatt av å kunne levere gode alternativer til de litt dyrere standardproduktene som en virksomhet lett tyr til når store arealer skal innredes. Tre faktorer har vært med på å forme vår virksomhet siden starten:

KVALITET

"Kvalitet går aldri av moten", sier engelskmennene. De har rett. Vi gir lengre garantier enn mange av konkurrentene og kompromisser ikke på holdbarhet.

FUNKSJON

Funksjonalitet handler om brukeren og hvordan man jobber. Haraldssøn kan mye om møbler og er en solid rådgiver når bedrifter skal velge ny kontorinnredning. DESIGN og FORM handler om opplevelse og stil. Vi hjelper våre kunder å finne sitt eget uttrykk, velge materialer og løsningen som passer budsjetter og krav.

PRIS

Haraldssøn leverer skikkelige varer. Og våre møbler koster mindre enn du tror når du ser dem. Vi samarbeider direkte med produsentene - uten fordyrende mellomledd og våre kunder får mye for pengene.

Kundelisten vår og referansene fra flere av prosjektene viser at det er fullt mulig å være en liten fisk i en stor bolle – og allikevel klare å levere omfattende og kompliserte prosjekter. Haraldssøn er opptatt av å gi den samme gode servicen når vi leverer en stol eller et teppe til et privat hjem, som når vi utvikler og setter opp en totalløsning med hundre arbeidsplasser. Vi har erfaring med mindre, supplerende leveranser og vi har gjennomført en rekke store prosjekter der vi har hatt ansvaret for alt fra flytteprosessen og salg av overskuddsmøbler til innredning, planløsning og innflytting i de nye lokalene.

Samtidig er vi opptatt av å se vår egen begrensning og aldri utgi oss for å kunne noe vi ikke kan. Derfor har vi en rekke samarbeidspartnere, for eksempel interiørarkitekter, fagfolk innen lyssetting og flyttebyråer som gjør oss i stand til å etablere et samarbeidsteam som dekker en kundes behov. Gjennom hele prosjektet vil Haraldssøn være ansvarlig og den eneste kunden må forholde seg til.

Ny forskning, ny teknologi og stadige endringer i markedene stiller nye krav til kontorene og kunnskapsarbeiderne. Haraldssøn er oppdaterte og jobber etter en metode som sikrer at løsningene vi leverer har brukernes behov i fokus. Alle organisasjoner er forskjellige og vi ønsker å bidra til at det fysiske miljøet blir en god med-arbeider, ikke en mot-arbeider. Når organisasjonen finner seg til rette på kontoret, skaper det en ekstra drivkraft som bidrar til samarbeid, trivsel og at virksomheten når sine mål.